Om Udkantsadam

Til daglig hedder jeg Adam Bindslev. Jeg ejer firmaet Semiosis Formidling ApS og arbejder med digital formidling, video, fotografi og tekster. Jeg underviser også. Det kan man læse mere om ovre på www.semiosis.dk. Det er slet ikke det denne her side handler om. Denne her side handler om alt det som jeg ikke kan skrive på de andre sider. Og den handler rigtig meget om mig. Om mine tanker. Mine personlige projekter.

Jeg fotograferer meget – både professionelt og for min egen fornøjelse. Mine motiver finder jeg herude i Udkantsdanmark, hvor jeg bor. Herude er der lidt længere mellem husene, vinteren er lang og mørk og her ikke altid så velfriseret. Det er noget jeg forsøger at dokumentere i min serie om Hovedvej 16 (som ligger i dvale, men som genopstår med jævne mellemrum).

Forvent at denne side bliver opdateret … nogen gange. Jeg skriver her når jeg finder inspirationen eller bare har noget jeg har lyst til at dele. Det kan være det bliver ofte i nogen perioder – og så kan den sikkert ligge stille i andre. Især fordi min tid nogen gange bliver optaget af arbejde – og jeg så skriver på alle de andre sites jeg er tilknyttet.

Mine andre onlineaktiviteter kan man finde her – og mange af stederne kan man endda følge mig: