Dag 10 – Brød

Ja … jeg er brødnørd. Jeg er sådan en af dem som har min surdej nede i kælderen og fodrer den hver dag. Når jeg skal være ærlig er jeg bedre til at huske min surdej end min kanariefugl. Den bliver plejet.

Det startede med Camilla Plum og de andre danske brød-nørder – og så fortsatte det. Lige nu er det Chad Robinson og Tartine Bakery. Der når mit brødnørderi nye højder. Og ja – jeg holder meget af den kogebog. Jeg elsker at dej pludselig bliver behandlet som et materiale. Alt i den bog handler om følelse og evne. Som om dejen er et stykke træ vi skal behandle med respekt for at få den til at præstere. For en ikke-håndværker som mig er det ret fantastisk at være en del af. Det kan man godt bruge en søndag på.

Kommentarer (bruger Google+)

2 thoughts on “Dag 10 – Brød

  1. Anne Charlotte says:

    Ser yderst lækkert ud – og bare i udsnit – eller måske lige netop i udsnit – ikke noget bedre end hjemmebagt brød – har dog selv endnu en del gear, der kunne køres op i :-)

Comments are closed.